понеділок, 22 серпня 2011 13:18

На Вінниччині з дробовика застрелили депутата

На Вінниччині з дробовика застрелили депутата

22 серпня о 13:00 в райцентрі Жмеринка на Вінниччині поховали депутата міськради 45-річного Олега Гоцу. За два дні його розстріляли біля власного гаражу на провулку Гвардійському за 50 метрів від будинку.

"20 серпня о 23.30 до Жмеринського РВ телефоном спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що у Жмеринці в дворі одного з будинків стріляли. Негайно на вказане місце виїхала слідчо-оперативна група районного відділу міліції. Правоохоронці виявили поблизу гаража труп чоловіка з вогнепальними пораненнями в області спини. Загиблим виявився 45-річний депутат Жмеринської міської ради. Попередньо встановлено, що загиблий під'їхав до власного гаража. Вийшовши з автомобіля, отримав постріл у спину. Від завданого поранення чоловік помер на місці злочину. За фактом навмисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК (умисне вбивство, - ред.) України порушено кримінальну справу", - повідомляє МВС Вінниччини.

Гоцу вбили з дробовика упором в спину.

"Думали, що салют хтось запускав, так бабахнуло. А то був такий сильний постріл. Патрон розірвався на мілкі часточки. З тіла витягли 17 уламків. А ще, хтось з сусідів бачив, що біля гаража з 22 години стояла якась машина з київськими номерами. А потім від гаражів хтось біг", - розповіла місцева, імені попросила не називати.

З 2006 року загиблий працював інженером локомотивного депо на залізничній станції Жмеринка. З 6 серпня займав одну з керівних посад на станції Фастів, куди його перевели.

"Думаю, що вбивство Олега замовили. І проблеми почалися після того, як він пішов на підвищення до Києва. Бо в Жмеринці, він людина відома, і всі його поважають. За день до похоронів попрощатися з ним прийшли 800 людей. Двері квартири не закривалися цілий день. Це про щось свідчить? Олег був добряком, і всім допомагав", - розказав друг загиблого.

Начальник залізничного депо у Жмеринці Анатолій Бездітний говорити про колишнього підлеглого відмовився. Лише зазначив, що з померлим вони часто разом ходили на полювання, були мисливцями.

У мерії Жмеринки повідомили, Гоцу депутатом обрали вперше на останніх виборах по мажоритарному округу. Йшов, як позапартійний.

"Дружу з сином Олега Григоровича Артемом. Вчора приходили його підтримати, то я Артема не впізнала. Він весь запухлий від горя, очі червонющі. До матері, тьоті Оксани, вона вчителем в школі №4 працює, навіть боялася підходити. Олег Григорович свого останнього вечора кудись їздив на своєму чорному джипі, яка марка не пам'ятаю. Це хотів додому повертатися, а тут, якийсь гад вбив його. В Жмеринці одні кажуть, що це випадковість. Але, більшість переконана, що то вбивство. Хоч в місті у нього ніяких ворогів не було", - каже жмеринчанка Марія Сафонова.

Правоохоронці розшукують осіб, причетних до скоєння злочину.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині з дробовика застрелили депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути