вівторок, 03 квітня 2012 18:56

На Вінниччині вантажівка розвалила цегляний паркан
8

Фото: Фото: Тетяна Сарахан

У селищі Стрижавка Вінницької області водій "ГАЗону" в'їхав у цегляний паркан, за півтора метра від дороги державного значення. Вантажівку підрізав "МАН" з причепом. Аварія сталася біля 18-ї години. Ніхто в аварії не постраждав.

"Я стояла з двома дітьми. Біля мене ще двоє людей чекало автобус. Бачила, як водій "МАНу" зачепив передньою частиною свого прицепу за задній борт "ГАЗону". Той його ще протягнув кілька метрів і врізався в паркан", — розповіла Gazeta.ua свідок аварії Анна.

У той час господарі знаходилися в будинку. Він зведений за 20 метрів від паркану.

"Дивився телевізор. Удар був такої сили, що аж вікна затрусилися. Я у вікно дивлюся, а паркана нема", - сказав Юрій Борисов.

Водій "ГАЗону" Анатолій Дерун з села Дорожне каже, що їхав по правому боці шляху зі швидкістю 40 км/год. Його обігнав "МАН", який не розрахував дистанцію і зачепив причепом.

"Водій фури, коли обганяв, не розрахував довжину прицепу і підрізав мене ним. Поволік, як іграшку", — пригадав Анатолій Костянтинович.

Розбиратися будуть у суді. Інспектор ДАІ Олег Власенко завірив, що назначать експертизу, щоб з'ясувати, хто винен. В той час на сайті обласного ДАІ пишуть: 2 квітня не сталося жодного ДТП.

Жителі тієї вулиці скаржаться, що не можуть ходити тротуаром, адже весь час автівки обляпують болотом та обсипають піском.

"Через цю дорогу з фіртки не можна вийти. Як сапаємо грядку, болото перелітає нам на спину. Але це півбіди. Два тижні тому дитину на смерть збили, аж кишки розірвало. Минулого року завантажений пивом "КАМАЗ" в'їхав у мої ворота. Завалив весь паркан, зате жодна пляшка пива не побилася. Голова села так зажерся, що далі немає куди. Хай прийде подивитися, що в нас робиться. Тут треба монтувати відеокамери", - поскаржилась 39-річна місцева мешканка Наталія Маслаковська.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині вантажівка розвалила цегляний паркан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути