субота, 09 листопада 2013 02:20

У Вінниці 40-річна жінка народила дитину у таксі

8 листопада 40-річна Світлана Вдовкіна із села Кобильня Липовецького району Вінниччини народила дівчинку на задньому сидінні таксі. Пологи приймав 68-річний водій Григорій Ратушний із Вінниці.

Жінка приїхала до обласного центру по закупи необхідних товарів для майбутніх пологів. За встановленими лікарями термінами мала народжувати через два тижні.

"Знаю чоловіка Світлани. Тому, коли вона мала їхати до Вінниці, він зателефонував мені і попросив, аби я возив, куди їй там буде потрібно. Спочатку ми поїхали із нею на центральний ринок, - каже Григорій. - Звідти прямували до гіпермаркету "Метро". Посеред дороги жінка раптово сказала: "Мені тяжко, в мене пологи починаються".

Світлана народила за 3 хв.

"Я схопився і одразу до неї. Все сталося дуже швидко. В машині мав чистий махеровий рушник, в нього одразу ж загорнули немовля. Із аптечки дістав ножиці, обробили їх спиртом. Світлана перерізала ними пуповину і перев'язала резинкою від білизни. Ну, а що було робити!? - розповідає таксист. - Дитинка дуже верещала, як з'явилася на світ, а Світлана зовсім ні. Ми були просто в шоці від того, як все раптово сталося, в ту мить забули про все на світі. Я ніколи такого не робив і не бачив раніше. Сам маю двох синів, але свою дружину завіз у лікарню і звідти забирав вже з дитиною".

Жінку із немовлям Григорій одразу ж відвіз до лікарні.

"Дівчинку загорнули в одіяльце, яке було в мене в багажнику. Найнеобхідніше завжди маю в салоні автівки. А цього разу ще й так вдало знадобилось. В лікарню заїхали за кілька хвилин. Дуже поспішав, бо хвилювався за їх самопочуття. Забіг до прийомного відділення, розповів лікарям та медсестрам, що сталося, у всіх були квадратні очі. Вони одразу вибігли до машини і забрали Світлану з дитиною до палати. Потім повідомили, що з ними все добре і немає ніяких ускладнень".

Світлана має 45-річного чоловіка Миколу. У подружжя вже є четверо дітей — 12-річний Артем, 7-річна Богдана, 6-річний Руслан та 3-річний Микола.

"Подзвонив чоловікові й кажу, що в нього донька народилася. Він не повірив. Передзвонив дружині, та підтвердила, і він одразу ж зібрався до Вінниці", - додає Григорій.

Новонароджену дівчинку назвали Владою. В лікарні повідомили, що вона цілком здорова. Вага немовля 3,12 кг, зріст - 48 см.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці 40-річна жінка народила дитину у таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути