середа, 11 червня 2014 14:05

В ужгородських відпочивальників у Криму відібрали машину

В ужгородських відпочивальників у Криму відібрали машину
Фото: vechervkarpatah

38-річний підприємець із Ужгорода Андрій залишився без машини після того, як разом із родиною поїхав на дешевий відпочинок до Криму. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі місцевий блогер Костянтин Черкай.

Його знайомий, що торгує побутовою технікою на одному із місцевих ринків, вирішив зекономити на відпочинку. Чоловік разом із дружиною і двома дітьми поїхав на власному мінівені відпочивати в окупований Крим. Втім, відпочинок для ужгородського туриста закінчився, коли російські прикордонники відібрали у нього авто, зазначивши, що повернуть машину лише за кругленьку суму.

Сам постраждалий неохоче говорить про цю ситуацію. "Вже на виїзді нас зупинили на блокпості. "Вєжлівиє человечкі" просто викинули родину з машини, мінівен відігнали вбік і сказали, що віддадуть за 25000 доларів. Але ж його ринкова ціна максимум 12000 доларів! Ніякі вмовляння результату не дали. Додому ми їхали залізницею. Куди нам скаржитися? В Росію?! Сумніваюся, що допоможе…", – розповів Андрій.

Між тим, партнер по бізнесу постраждалого Олексій розповів Gazeta.ua, як його друг глузував із знайомих, за те, що ті не захотіли їхати у Крим. "Пробувши два дні у Керчі, Андрій подзвонив розповісти, як там все добре. Жартома вихвалявся, казав, що ми всі дурні заангажовані, а у Криму зараз супер. Мовляв, пляж напівпорожній, ресторани пустують, а тому ціни чи не вполовину нижчі, аніж торік. Море, сонце – кайф!", – розповідає чоловік.

Зараз ви читаєте новину «В ужгородських відпочивальників у Криму відібрали машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути