четвер, 17 травня 2012 17:46

В Ужгороді старе дерево впало на пенсіонерку

В Ужгороді старе дерево впало на пенсіонерку
Жінка перебуває на лікуванні у міській лікарні. Фото: tiras.ru

Сьогодні близько 11-ї в Ужгороді старе дерево впало на 57-річну Марію Герзанич з Перечинського району Закарпаття. Жінку з травмами хребта та ноги забрали лікарі "швидкої".

"У чергову частину зателефонували лікарі і повідомили, що забрали з набережної Незалежності жінку, на яку впало дерево. На місце пригоди зразу ж виїхали міліціонери", - розповіли у відділі по зв'язках з громадськістю Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області.

Правоохоронці з'ясували, що Марія Герзанич у цей момент йшла зі студентського гуртожитку №2, розташованого на набережній річки Уж. Там жінка працює прибиральницею. Коли проходила повз старе дерево, воно почало падати. Перелякана жінка кинулася втікати. Але стовбур дерева таки зачепив її. В результаті Марія Герзанич отримала забій поперекового відділу хребта та забій лівого суглобу. Вона перебуває на лікуванні у міській лікарні.

Цей випадок розслідує міська міліція.

Нагадаємо, сьогодні близько 10-ї години ранку в Ужгороді по вулиці Другетів старий каштан упав на проїжджу частину. В результаті падіння дерево розчавило "Жигулі", які проїжджали вулицею. Водій автомобіля Павло Марко вижив.

 

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді старе дерево впало на пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути