пʼятниця, 03 лютого 2012 11:40

В Ужгороді п'яний убив підприємця на очах у дітей

В Ужгороді п'яний убив підприємця на очах у дітей

Вчора по обіді в центрі Ужгорода вбили підприємця, власника кав'ярні PIT STOP 45-річного Михайла Леся. Як з'ясувалося згодом, убивцею виявився працівник одного зі структурних підрозділів Ужгородської міської ради 27-річний Роман Джупин.

"Близько 15-ї години до міського управління зателефонував невідомий. Розказав, що по вулиці Уральській на дорозі лежить чоловік. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Однак, побитий чоловік помер вже за 20 хвилин в міській лікарні, не приходячи до тями", - розповіла спеціаліст зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Ужгородського міського управління міліції Людмила Феєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині вбили пенсіонера, який за часів СРСР відсидів за гомосексуалізм

Міліціонери з'ясували, що того дня підприємець їхав вулицею Уральською на власному авто. У салоні було троє його малолітніх дітей. Коли призупинився, об машину обперся перехожий, який йшов напідпитку з пляшкою горілки в руках. Бізнесмен вийшов із салону. Коли підійшов до п'яного чоловіка, той з усієї сили вдарив його кулаком по голові. Михайло Лесьо підсковзнувся і впав на землю, головою вдарився об лід. Від удару втратив свідомість. Молодий чоловік, побачивши, що накоїв зайшов до кав'ярні, що поруч і зник у невідомому напрямку.

Однак, до вечора міліціонери його затримали. Наразі порушена кримінальна справа за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Триває слідство.

Алла Хаятова, прес-секретар Ужгородського міського голови, спростувала інформацію, що Роман Джупин працює в міській раді.

Нагадаємо, це вже другий випадок у цьому році, коли до скоєння злочину причетний працівник Ужгородської міської ради. Так, у ніч з 13 на 14 січня цього року працівник управління майном міської ради Михайло Пісняк вчинив стрілянину у кав'ярні "Правда", що по вулиці Льва Толстого в Ужгороді. На щастя, тоді ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді п'яний убив підприємця на очах у дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути