субота, 24 вересня 2011 11:44

В Умані згорів хасидський вагончик
6

Фото: ФОТО: Ірина Патлатюк

23 вересня в місті Умань на Черкащині в районі паломництва хасидів на вулиці Пушкіна загорівся вагончик. Його несанкціоновано встановили напередодні ввечері.

Зранку почали проводити зварювальні роботи, в результаті чого сталася пожежа.

"Повідомлення надійшло близько 11.55 від нашого патрульного, який постійно чергує в районі паломництва", – розповів Gazeta.ua начальник Уманської пожежної частини Олександр Лебідь. – У гасінні пожежі задіяні були дві бригади, але довелося залучати автоцистерну військової частини, оскільки на міському гідранті підприємці без дозволу встановили палатку.

Територію навколо кіоску довелося охороняти, бо паломники і пересічні уманчани, незважаючи на їдкий дим, хотіли побачити, що саме горить.

Як стало відомо Gazeta.ua, власник вагончика громадянин Ізраїлю знайшов підрядчика в Умані для його встановлення. Зварювальні роботи виконував місцевий безробітний власним зварювальним апаратом.

"Загорання сталося, коли іскра під час зварювання впала на суху траву. Внаслідок загорання трави загорівся кіоск", – прокоментував інцидент головний інспектор державного пожежного нагляду Руслан Даценко.

Зараз ви читаєте новину «В Умані згорів хасидський вагончик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути