четвер, 05 грудня 2013 22:20

В УБОЗі, де тримали активіста "Дорожнього контролю", відбулася сутичка

Міліція не пускає депутатів від "Свободи" Ігоря Швайку, Олександра Мирного та адвокатів до затриманих активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзі, а також двох помічників депутатів Куликовського та Сергія Хаджинова.

Про це повідомляє "Дорожній контроль".

Згідно з інформацією, коли депутати намагалися потрапити до УБОЗу, що на вулиці Антоновича, 114, міліція забарикадувалася. Почалася сутичка, в якій, зокрема, постраждав адвокат Дзиндзі. Йому викликали швидку, повідомляє в прямому ефірі Громадське телебачення.

За інформацією кореспондента Gazeta.ua до УБОЗу прибув начальник ГУМВС України в Київській області генерал-майор міліції Валерій Мазан та попросив усіх журналістів покинути приміщення. Він також повідомив, що Дзиндзя вже перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, що знаходиться за адресою провулок Косогірний, 7.

Крім того, за інформацією інших активістів, неподалік від УБОЗу припаркувалися 5 великих автобусів "беркута". Вони озброєні автоматами.

Варто зазначити, що станом на 21.40, за дружина Хаджинова повідомила, що її чоловіка відпустили.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що міліція затримала активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзю та директора київського представництва фінської компанії Dynea Chemicals Oy Сергія Хаджинова.

Станом на 22:30 більшість бійців спецпідрозділу "Беркут" з під УБОЗу змінили дислокацію. Лишилися 2 автобуси, у дворі знаходиться невеличкий мікроавтобус та близько 20-30 "беркутят".

Активісти зараз переміщаються на перевулок Косогірний, 7 де знаходиться ізолятор тимчасового тримання.

Зараз ви читаєте новину «В УБОЗі, де тримали активіста "Дорожнього контролю", відбулася сутичка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути