пʼятниця, 07 червня 2013 16:46

У скандальному сімєїзськую санаторії й раніше гинули діти

У скандальному сімєїзськую санаторії й раніше гинули діти
Фото: cit.ua

За останні 12 років у санаторії "Юність", який знаходиться в Сімеїзі, загинули 4 дитини. Про це на прес-конференції в Сімферополі заявила Марина Кучмина. Дівчина разом зі своєю сім'єю проживає у будинку № 43, який знаходиться на території санаторію.

"Один хлопчик потонув на міському пляжі. Так як у санаторію свого пляжу немає, то дітей водять або під скелю Діва, або в селище Кацивелі за 2,5 км, де є не тільки діти, але інші відпочивальники. У вихователів там немає можливості стежити за дітьми", - розповіла дівчина, пише Сегодня.

За її словами, ще один нещасний випадок з дитиною у санаторії також стався на морі.

"Хлопчик з Росії недалеко від пляжу "Корал" поїхав кататися на катамарані. У нього стався сонячний удар і хлопчика не врятували. Ще одна дівчинка загинула, коли йшла в медкабінет - вона впала зі сходинок. Ці факти ніяк, не були висвітлені в пресі", - розповіла Марина Кучмина.

Нагадаємо, 30 травня, близько 20:00, у дитячому санаторії "Юність" в смт Сімеїз обвалився балкон 3-го поверху спального корпусу. У момент події на балконі знаходилися четверо дітей. У результаті НС дві дівчинки 10 і 11 років отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані до Лівадійської лікарні. Через 5 годин 10-річна Діана Сідельник померла.

Дана трагедія викликала широкий резонанс у суспільстві. Після НП пішла низка звільнень високопосадовців, інші санаторії Криму зараз перевіряються.

Зараз ви читаєте новину «У скандальному сімєїзськую санаторії й раніше гинули діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути