субота, 21 вересня 2013 14:07

У Санкт-Петербурзі в мирний час стріляють, як на війні

У Санкт-Петербурзі в мирний час стріляють, як на війні
Фото: скріншот з Youtube

У ніч з п'ятниці на суботу в центрі Санкт -Петербурга стався інцидент зі стріляниною. Про це повідомляє главк МВС по місту.

Автор, що розмістив відео перестрілки на Youtube стверджує, що стріляли "особи кавказької національності". За даними пітерського видання "Фонтанка.ру", стріляли з травматичної зброї, в результаті інциденту дві людини отримали поранення: випадкові перехожі, чоловік і жінка.

НП сталася на вулиці Ломоносова. "Фонтанка" стверджує, що стріляли "біля клубу навпроти Гостиного двору". На відео чутно більше десятка пострілів і видно, як у бік Садової вулиці тікають молоді люди.

"Близько 00:40 мск. в поліцію надійшли два телефонних дзвінка про стрілянину в районі вулиць Руська та Ломоносова. Кілька хвилин по тому в поліцію подзвонив і автомобіліст, який у момент інциденту проїжджав там на своїй машині. Чоловік повідомив, що невстановленим предметом було розбите бокове скло в його автомобілі", - йдеться у повідомленні пітерського главку МВС.

За даними главку, в результаті стрілянини постраждав перехожий - чоловік, який звернувся до травмпункту з пораненням ноги. "Фонтанка" стверджує, що постраждалих двоє: аналогічне поранення отримала дівчина.

Співробітниками поліції з'ясовуються всі обставини нічного інциденту.

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі в мирний час стріляють, як на війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути