субота, 17 серпня 2013 17:19

У Росії українець влаштував ДТП, у якій загинув поліцейський і його 12-річний син

У Росії українець влаштував ДТП, у якій загинув поліцейський і його 12-річний син
Фото: podrobnosti.ua

У Воронезькій області РФ в ДТП потрапив автобус, за кермом якого перебував громадянин України. Як повідомляється на сайті Головного управління МВС Росії по Воронезькій області аварія сталася в ніч на суботу на 556 км автотраси М4 "Дон".

Водій вантажного автомобіля "Scania" не впорався з керуванням і наїхав на дорожнє огородження лівої смуги автодороги. По правій стороні об'їзд вантажівки здійснював "Volkswagen Passat", за яким слідував пасажирський автобус "Neoplan".

За попередніми даними, водій автобуса, 34-річний громадянин України, в порушення правил дорожнього руху не вибрав безпечну швидкість і дистанцію рухомого транспортного засобу, що був попереду, і допустив зіткнення з "Volkswagen".

В результаті інциденту водій легкого автомобіля, 36-річний співробітник поліції з Нижнього Новгорода і його 12-річний син померли на місці аварії. 35-річна пасажирка "Volkswagen" доставлена ??в медичний заклад з травмами різного ступеня тяжкості.

На момент керування транспортними засобами у водіїв стан алкогольного сп'яніння не виявлений. З'ясовуються всі обставини ДТП.

Зараз ви читаєте новину «У Росії українець влаштував ДТП, у якій загинув поліцейський і його 12-річний син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути