середа, 14 серпня 2013 16:54

На Кіровоградщині в ДТП загинуло подружжя пенсіонерів

На Кіровоградщині в ДТП загинуло подружжя пенсіонерів
Причини аварії ще ніхто не знає

14 серпня о 01.35 біля села Шарівка Олександрійського району на Кіровоградщині "Москвич-407" зіткнувся з бетонною електроопорою. Внаслідок аварії загинули 68-річний водій, 61-річна пасажирка, яка сиділа поруч, повідомляють у прес-службі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Кіровоградської області.

"Про дорожньо-транспортну пригоду нам повідомили медики. На місце виїхали працівники підрозділу державної пожежно-рятувальної частини №10. Вони звільняли тіла загиблих від металу автомобіля, який їх затиснув", - розповів начальник прес-центру Микола Леськів.

В прес-службі обласного ДАІ повідомили, що разом із пенсіонерами їхали: 37-річний чоловік, який отримав перелом лівої гомілки, 27-річна жінка, в неї виявлено черепно-мозкову травму і забій відділу хребта. Поруч з ними сиділи їхні сини, 6 і 7 років. Діти відбулися подряпинами. Всі вони були доставлені у районну лікарню. Хлопчиків невдовзі забрали додому родичі.

Загиблі пенсіонери були подружжям. Мешкали в сусідньому селі Нова Прага. Вночі поїхали на залізничну станцію, що у Шарівці, зустрічати з поїзда сина з невісткою та онуками. Зіткнення зі стовпом сталося вже по дорозі додому, неподалік залізничної станції. У сільській раді Нової Праги кажуть, що два тижні тому дорогу між їхнім селом та Шарівкою капітально відремонтували.

"Причини аварії ще ніхто не знає. Це трапилося десь за 5 км від станції, поблизу лісосмуги. В тому місці якраз треба було повертати вліво на Нову Прагу. Поворот там не крутий, щоб водій не зміг "вписатися". Та й дорога проглядається гарно, бо дорожні служби недавно пообрізали дерева", - розповідають у сільській раді Шарівки.

У ДАІ Кіровоградщини зазначають, що за попередніми даними, аварію спричинило відволікання водія від дороги. Це призвело до того, що машина з'їхала з асфальтованої дороги. Внаслідок чого й відбулося зіткнення машини із бетонним стовпом.

 

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині в ДТП загинуло подружжя пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути