вівторок, 10 листопада 2015 18:28

В Росії знайшли 17-річного хлопця з України, який дев'ять місяців тому вбив дівчину
1

На фото - Дар'я Яковцова

В місті Рязань Російської Федерації працівники Інтерполу та поліції затримали 17 річного Артема Марюха із села Чапаєве Чутівського району на Полтавщині. 14 лютого цього року він згвалтував та вбив місцеву Дар'ю Яковцову. Дев'ять місяців перебував у міжнародному розшуку.

"Його повернуть в Україну. Зараз готуються документи, аби переправити через кордон. Цей процес може тримати кілька місяців. Коли буде в Україні, його розмістять в місцевому СІЗО", - заявив Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної міліції

14 людтого Марюх перестрів дівчину, коли та вночі поверталася із кафе. Вдарив палюгою, згвалтував, а потім добив цеглиною. За скоєне може отримати до 15 років ув'язнення.

"Аби його взагалі не стало на цьому світі. Його батьки після всього виїхали в інше село. Сказали, що зовсім не відчувають вини, - розказала Ніна Яковцова, рідна сестра Дар'ї. - Ми й досі не можемо прийти в себе. Плачемо. Мама щодня ходить на кладовище. Даша була для нас найкращою".

Зараз ви читаєте новину «В Росії знайшли 17-річного хлопця з України, який дев'ять місяців тому вбив дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути