пʼятниця, 14 березня 2014 12:51

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

В мережу виклали відео, як "самооборона" Криму стріляє у беззбройних українських солдат

В мережу виклали відео, як "самооборона" Криму стріляє у беззбройних українських солдат

Вчора "самооборонівці" Криму штурмом брали військову частину поряд із військовим складом. В Інтернеті з'явилось відео, як вони під час захоплення стріляють у беззбройних українських військових.

Нагадаємо, вчора під час штурму військової частини в Сімферополі "самооборонівці" побачили журналістів і погналися за ними. Вони захопили у полон французького журналіста. Після перемовин представників ЗМІ, які віддали нападникам флешку із записами, Давида Джефріона звільнили. Чоловіка протримали в полоні кілька годин.

Схожі події відбуваються в різних частинах Криму. Так, ще один напад на журналістів стався в Севастополі. Там "самооборонівці" увірвалися в приміщення інформаційного прес-центру із заявою, що прийшли його охороняти. Знайшовся активіст Євромайдану Сергій Ковальский. Він вийшов на зв'язок і повідомив, що йому довелося таємно покинути Крим через загрозу життю. Досі невідома доля його батька Анатолія Ковальского та активіста української громади Сімферополя Андрія Щекуна.

 

Зараз ви читаєте новину «В мережу виклали відео, як "самооборона" Криму стріляє у беззбройних українських солдат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути