четвер, 14 січня 2016 09:43

В Кременчуці поліцейські визволили немовля, яке матір на ніч залишала в квартирі

В Кременчуці поліцейські визволили немовля, яке матір на ніч залишала в квартирі
Фото надане ГУНП України в Полтавській області

В місті Кременчук на Полтавщині 22-річна дівчина залишила на ніч в квартирі восьмимісячного сина. Поліцейським довелося визволяти дитину, яка сильно плакала.

Жінка із сином винаймала квартиру. Увечері залишила його самого та пішла на всю ніч з дому. До поліції звернулися сусіди, які почули крики немовляти.

"Надійшло повідомлення, що в одній із квартир центрального району міста декілька годин поспіль плаче дитина. Коли приїхали, двері помешкання були зачинені, ніхто не відкривав. Нам довелося шукати господарів, які здали жінці житло. Вони приїхали і відкрили двері. Сама ж матір з'явилася вдома під ранок, - розказала Анна Васенко із Кременчуцької міської поліції. - Хлопчик повзав на підлозі у кімнаті. Поліцейські викликали швидку допомогу. Дитину забрали до медзакладу".

Матір перебуває із сином. Проти неї відкрили кримінальне провадження за невиконання батьківських обов'язків. За словами сусідів, вона не раз залишала дитину саму.

Зараз ви читаєте новину «В Кременчуці поліцейські визволили немовля, яке матір на ніч залишала в квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути