вівторок, 29 січня 2013 10:33

У Києві під мостом виявили жінку з безліччю різаних ран, які вона нанесла сама собі

У Києві під мостом виявили жінку з безліччю різаних ран, які вона нанесла сама собі
Фото: gorod48.ru

Спецлінією "102" до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в Києві надійшло повідомлення, що при виїзді з Вишгорода перед мостом знаходиться жінка з ножовими пораненнями.

На вказане місце терміново виїхала слідчо-оперативна група Оболонського райуправління внутрішніх справ столиці. 24-річну дівчину, яка дійсно там перебувала до приїзду міліції та бригади швидкої допомоги, було направлено до лікарняного закладу з попереднім діагнозом – множинні колото-різані рани тулуба.

Спочатку правоохоронцям дівчина говорила, що її порізав невідомий, котрий взявся її підвезти. Але медики засвідчили, що характер тілесних ушкоджень – неглибокі порізи на поверхні шкіри – вказує на те, що поранення нанесені самостійно.

Співробітникам міліції дівчина врешті-решт зізналася , що ніхто на неї не нападав і, тим більше, не наносив тілесних ушкоджень ножем. Її вчинок був умотивований конфліктними стосунками з близькими родичами. Таким чином вона намагалася чи-то налякати їх, чи припинити сварку, що затяглася. У будь-якому випадку, діями дівчини керували у першу чергу емоції та образа.

Наразі її життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Зараз ви читаєте новину «У Києві під мостом виявили жінку з безліччю різаних ран, які вона нанесла сама собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути