четвер, 28 лютого 2013 18:02

В інтернеті з'явилося відео розстрілу мера Сімеїзу

В інтернеті з'явилося відео розстрілу мера Сімеїзу
Після стрілянини чоловік швидко сів за кермо "копійки" і поїхав. Фото: facebook.com

ЗМІ опублікували фрагмент відеозапису з веб-камери готелю навпроти селищної ради Сімеїзу, на якій відображений розстріл мера селища Кирила Костенка.

На записі видно, що відразу за "Мерседесом" Костенка до стоянки поруч із селищною радою під'їхав автомобіль ВАЗ-2101, який зупинився біля парапету. Із "копійки" з водійського місця вийшов чоловік з автоматом. Автомобіль Костенка зупинився вище стоянки. Мер відкрив двері, у цей момент чоловік з автоматом підійшов до парапету і зробив серію пострілів у відкриті двері автомобіля Костенка, пише Центр журналістських розслідувань, який публікує відео.

Після стрілянини чоловік швидко сів за кермо "копійки" і поїхав. На відео чітко видно, що до зброї був прив'язаний пакет, куди відлітали відстріляні гільзи - тому на місці злочину не було виявлено жодної.

Таймер камери зафіксував час убивства - 8.41 ранку.

На місце розстрілу через кілька хвилин вибігли люди з сільради.

Нагадаємо, 26 лютого у Сімеїзі був розстріляний селищний голова Кирило Костенко. Джип мера, який приїхав на роботу, розстріляли з автомата. За даними міліції, вбивство скоїв професіонал, оскільки на місці злочину не було знайдено жодної гільзи.

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що вбивство мера Сімеїзу носило замовний характер. За будь-яку інформацію місцеві депутати готові виплатити як мінімум 50 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилося відео розстрілу мера Сімеїзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути