середа, 27 лютого 2013 13:09

У міліціонерів з'явився перший підозрюваний у вбивстві мера Сімеїза

У міліціонерів з'явився перший підозрюваний у вбивстві мера Сімеїза
Фото: www.segodnya.ua

Правоохоронці поки що не знайшли вбивць мера Сімеїза Кирила Костенка, пише ТСН.

Основною версією вбивства мера Сімеїза є його професійна діяльність - так кажуть слідчі. Кримська земля залишається головною темою боротьби людей з великими грошима.

А кому цю землю продати чи дати в оренду - було, зокрема, у компетенції колишнього селищного голови Сімеїза Кирила Костенка.

У кримських міліціонерів з'явився перший підозрюваний у вбивстві Костенка. Камери спостереження міні-готелю зафіксували людину, пошуком якої наразі займаються правоохоронці.

В міліції вважають, що вбивць було двоє і діяли вони професійно. Оперативники також знайшли очевидців злочину, мабуть за їхніми свідченнями і склали орієнтування.

Все ще діє план "Перехоплення". Мотиви вбивства досі невідомі. Скільки і які саме версії окрім професійної діяльності розглядає слідство, правоохоронці все ще не озвучують.

Нагадаємо, мера Сімеїза Кирила Костенка вбили напередодні вранці у власному авто. За попередніми даними, на тілі мера було чотири смертельних поранення. Всю ніч працював оголошений міліцією план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «У міліціонерів з'явився перший підозрюваний у вбивстві мера Сімеїза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути