неділя, 17 березня 2013 10:40

В Індії сталося чергове групове згвалтування туристки

В Індії сталося чергове групове згвалтування туристки
Фото: kherson.pro

В індійському штаті Мадхья-Прадеш сталося групове згвалтування туристки зі Швейцарії, повідомляє BBC News з посиланням на поліцію. Жінка подорожувала разом зі своїм чоловіком по Індії на велосипедах.

Увечері в п'ятницю, 15 березня, пара вирішила переночувати в наметі в селі. Група людей підійшла до них і побила чоловіка кийками, а потім згвалтувала жінку у нього на очах, викрала цінності (10 тисяч рупій - 185 доларів США -, мобільні телефони та ноутбук) і зникла в лісі. The Hindustan Times відзначає, що грабіжникам було близько 20-30 років. За даними видання, перед згвалтуванням вони прикували чоловіка наручниками (до чого саме, не уточнюється).

Як повідомляє The Times of India мотоциклісти, що проїздили мимо, підвезли пару до поліцейської дільниці, звідки швейцарці відправилися в лікарню. При спілкуванні з мотоциклістами, і в поліції туристи відчували мовний бар'єр: для того щоб знайти перекладача з англійської, поліцейським довелося розбудити місцевого професора.

Лікарі підтвердили, що жінку згвалтували кілька людей. Потерпіла знаходиться в свідомості і вже розмовляла з представниками влади. За підозрою в причетності до нападу затримано більше 20 осіб.

"Вони, очевидно, збилися з дороги, повернули не там і вирішили переночувати на березі сільського струмка, не усвідомлюючи, що регіон із співвідношенням жінок та чоловіків 85 до 100 - не найбезпечніше місце для жінок", - заявив The Times of India якийсь чиновник на умовах анонімності. У штаті Мадхья-Прадеш, відзначає видання, відбувається найбільше злочинів проти жінок в Індії.

Пара прибула до Індії з Ірану 12 лютого і з тих пір пересувалася на велосипедах. Туристи уникали відвідування Пакистану під час своєї подорожі, вважаючи, що там небезпечно.

Жінці, за різними даними, 38 або 39 років, вона працює викладачем. Чоловікові - 29 років, він працює сантехніком.

Суспільна увага до групових згвалтуванням в Індії привернула смерть студентки, яка померла в грудні 2012 року після того, як її згвалтували шестеро осіб. Ймовірних гвалтівників затримали: п'ятьом загрожувала смертна кара, а шостому, неповнолітньому, - не більше трьох років в'язниці. У березні 2013 один із повнолітніх підозрюваних повісився у в'язниці. За даними джерел The Hindustan Times, трьох працівників в'язниці після смерті ув'язненого звинуватили в нехтуванні своїми обов'язками.

Суд над іншими фігурантами справи триває.

Зараз ви читаєте новину «В Індії сталося чергове групове згвалтування туристки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути