четвер, 14 листопада 2013 10:14

У Горлівці 18-річний рецидивіст зґвалтував 45-річну жінку

У Горлівці 18-річний рецидивіст зґвалтував 45-річну жінку
Фото: tsn.ua

У скоєнні зухвалого злочину підозрюється 18-річний горлівчанин, рік тому умовно засуджений за грабіж. Перебуваючи на випробувальному терміні, хлопець скоїв ще більш тяжкий злочин, повідомляє прес-служба Горлівського РУ міліції.

В чергову частину міліції зателефонував житель Калінінського району м. Горлівки і повідомив про те, що невідомий зґвалтував його 45-річну доньку. Вранці жінка поверталася додому і в під'їзді зіткнулася з невідомим хлопцем. Молодий чоловік, приставивши до її горла ніж, змусив зайти в квартиру, де і скоїв злочин.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками карного розшуку був встановлений та затриманий 18-річний підозрюваний, який в скоєнні злочину зізнався.

Слідчим відділом Калінінського райвідділу міліції даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України (зґвалтування), санкція якої передбачає позбавлення волі строком від трьох до п'яти років. Проводиться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці 18-річний рецидивіст зґвалтував 45-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути