вівторок, 24 вересня 2013 10:21

В Єгипті перекинувся автобус з українськими туристами

В Єгипті перекинувся автобус з українськими туристами
Фото: itar-tass.com

Троє росіян і двоє громадян України постраждали вчора в автоаварії на Синайському півострові в Єгипті.

Як повідомили в консульському відділі посольства РФ в Каїрі , стан російських туристів в цілому оцінюється як задовільний.

"Двоє росіян - сімейна пара - після наданої першої медичної допомоги вже виписані з лікарні і повернулися в готель в Шарм-еш-Шейху, - зазначили дипломати. - Ще одна громадянка Росії, яка отримала забиття ноги і порізи обличчя, поки залишається в госпіталі". Усі витрати, необхідні для допомоги постраждалим, які приїхали в Єгипет по лінії туроператора "Пегас", взяв на себе губернатор провінції Південний Синай.

Один з постраждалих українців також поки залишається в лікарні, проте його стан не викликає побоювань лікарів. Другий громадянин України вже виписаний.

Встановлено, що туристи скористалися послугою так званого вуличного агентства, яке організувало їх поїздку до монастиря Святої Катерини. Рано вранці вони виїхали з курортного міста на мікроавтобусі. У районі 09:00 за місцевим часом / 11:00 мск /, не доїхавши буквально пари кілометрів до пункту призначення, він перекинувся. Туристи, а також двоє єгиптян отримали удари, порізи і садна. Прибулі до місця ДТП машини швидкої допомоги доставили їх в міжнародний госпіталь Шарм-еш-Шейха.

Зараз ви читаєте новину «В Єгипті перекинувся автобус з українськими туристами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути