неділя, 17 січня 2016 15:26

У ДТП загинув нейрохірург Владислав Комаров

У ДТП загинув нейрохірург Владислав Комаров
uapress.info

У ніч на 17 січня в ДТП у Одесі загинув лікар Владислав Комаров. Він поспішав на операцію, не впорався із керуванням. Його автомобіль зіштовхнувся з деревом, - повідомили в Головному управління ДСНС у Одеській області.

"Погиб талантливый нейрохирург, мой товарищ, Влад Комаров, - написав на своїй сторінці у facebook товариш Комарова, волонтер Руслан Форостяк. - В найтяжчий час він пішов добровольцем в 61-й мобільний госпіталь на Схід. Сотні врятованих і поставлених на ноги бійців на його рахунку, сотні місцевих жителів. Іноді приїжджав сам, на перекладних, на поїзді, за свій рахунок, на складні операції в обласну лікарню на пару днів і знову повертався на Схід. Не брала його куля і ворожий осколок, а знайшла його безглузда смерть у рідному місті на шляху на операцію".
Прощання з Владиславом Комаровим відбудеться о 12.00 в Будинку Офіцерів на Пирогівській, похорон о 14.00 на Таіровському цвинтарі.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП загинув нейрохірург Владислав Комаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути