середа, 07 травня 2014 17:39

Спецтема: Війна на Донбасі

У Донецьку розгромили штаб Гриценка, зник голова штабу

У Донецьку розгромили штаб Гриценка, зник голова штабу
Сергій Анастасьев. Фото: Gazeta.ua

Керівник Донецького обласного штабу кандидата в президенти Анатолія Гриценко - відомий тенор Сергій Анастасьев відучора не виходить на зв'язок. Місцезнаходження чоловіка невідоме. Учора ж озброєні автоматами люди розгромили штаб Гриценка в центрі Донецька і на декілька годин викрали двох співробітників.

"Учора викрали начальника штабу 42-го округу і водія. Вони поїхали в гараж до одного з членів нашої команди за агітаційними матеріалами, там їх підстерігали люди з автоматами. Розтрощили гараж, роблячи обшук і викрали цих двох людей. Сьогодні їх випустили, а сам штаб розбитий. Там зробили засідку, тому ми сподіваємося, що керівництву обласного штабу просто довелося поїхати з міста, але підстави для занепокоєння є", - розповів Gazeta.ua співробітник штабу, який просить не називати його імені.

"Я відїхав учора зі штабу ще до приходу людей зі зброєю і що там відбувалося знаю тільки зі слів. Поїхати в штаб не можу, оскільки нас там чекають. Йде полювання на активістів. Учора наш агітатор провів декілька годин в захопленій проросійськими протестуючими будівлі облдержадміністрації, а водія водили на допит в пункт міліції і там побили. Де знаходиться зараз Сергій Анастасьев я не знаю, останній раз розмовляв з ним учора увечері і він був стурбований. Після цього в Сергія Миколайовича вимкнулися усі телефони", - говорить ще один працівник штабу.

Представники кандидатів в президенти в Донецьку говорять про те, що у них є усі підстави турбуватися за своє життя і безпеку своїх родин.

Сергій Анастасьев - активіст Євромайдану, автор тексту української версії гімну Євросоюзу. Друзі стривожені його зникнення і побоюються, що Анастаьев може бути викрадений терористами з "Донецької республіки".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку розгромили штаб Гриценка, зник голова штабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути