субота, 15 серпня 2015 06:22

У Донецьку до Дня незалежності бойовикам наказали провести парад "полонених"

У Донецьку до Дня незалежності бойовикам наказали провести парад "полонених"
ua.korrespondent.net

Бойовики "ДНР" отримали вказівку 24 серпня провести постановочний "парад військовополонених" в Донецьку. Про це повідомив центр збору даних про терористів "Миротворець" на своїй сторінці в Facebook.

"Терористичні організації ДНР з Москви отримали вказівку 24 серпня 2015 провести парад" військовополонених ". У якості" військовополонених "рекомендовано використовувати" не засвічених "бойовиків. Часи інші, а методи залишилися колишніми. Подібними прийомами любили користуватися, як в СС гітлерівської Німеччини, так і в НКВС СРСР у Західній Україні в 40-50-х роках ХХ століття ", - повідомили в центрі.

 

Террористической организации ДНР из Москвы поступило указание 24 августа 2015 провести парад "военнопленных". В качестве...

Posted by Myrotvorets on 13 серпня 2015 р.

Як раніше повідомлялося, в свою чергу "ЛНР" готує спектакль для Росії: планують провести прес-конференцію з начебто затриманими напередодні членами диверсійної снайперської групи українських патріотів. У якості затриманих членів українського підпілля на прес-конференції виступатимуть дві "підсадні качки" з лав бойовиків.

 

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку до Дня незалежності бойовикам наказали провести парад "полонених"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути