пʼятниця, 14 серпня 2015 08:47

"ЛНР" готує спектакль для Росії: будуть допитувати "українських партизанів"

"ЛНР" готує спектакль для Росії: будуть допитувати "українських партизанів"
Фото: 10svodok.su

"Міністерство безпеки ЛНР", намагаючись уникнути чисток, готує цинічний спектакль для кураторів із Росії.

Про це повідомив луганський активіст і співголова організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов із посиланням на джерела в керівництві "ЛНР". 

"Найближчими днями бойовики планують провести прес-конференцію з начебто затриманими напередодні членами диверсійної снайперської групи українських патріотів... У якості затриманих членів українського підпілля на прес-конференції виступатимуть дві "підсадні качки" з лав бойовиків...

Під час прес-конференції йтиметься про те, що "члени ДРГ" нібито отримали від українського керівництва завдання влаштувати теракти в місцях масового скупчення мирного населення, а також провести замахи на керівників "ЛНР"", - йдеться у повідомленні.

Снєгирьов зазначає, що спецслужби РФ здійснюють на окупованій території підбір об'єктів масового скупчення людей, об'єктів інфраструктури і відпрацьовують можливі сценарії організації терактів. Провокації плануються Росією для того, щоб звинуватити керівництво України в злочинах проти людяності та ініціювати на міжнародному рівні питання про залучення українських властей до відповідальності.

"За останньою інформацією, до Луганська найближчим часом прибудуть співробітники ФСБ, з метою проведення кадрової ротації в "силових структурах". Враховуючи незадоволення російських кураторів результатами роботи та можливий силовий сценарій проведення "кадрових змін" в апараті МГБ,співробітниками міністерства було прийняте рішення про проведення інформаційної спецоперації у вигляді прес-конференції із "захопленими у полон" членством проукраїнського підпілля", - додав активіст.

Зараз ви читаєте новину «"ЛНР" готує спектакль для Росії: будуть допитувати "українських партизанів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути