понеділок, 17 грудня 2012 20:46

У Донецьку 2 години не працювали автовокзали через рейдерську атаку

Сьогодні, 17 грудня, з 16.00 до 18.00 в Донецьку через страйк закрилися два автовокзали - "Південний" і "Західний". Диспетчери автовокзалів по гучномовцю поінформували, що страйк оголошений через спробу рейдерського захоплення ТОВ "ДОПАС", повідомляють свідки.

"Каси закриті, автобуси не пускають на територію автовокзалу... Тисячі пасажирів не можуть виїхати з Донецька. У розкладі автобусів повна плутанина та анархія", - пише користувач ЖЖ frankensstein.

Директор "ДОПАС" Олена Бордюгова прибула на автовокзал "Південний" і заявила про спробу рейдерського захоплення компанії, звинувативши в цьому депутата Донецької облради від Партії регіонів Сергія Білогородського, начальника Податкової служби України в Донецькій області Вадима Бондаренка і народного депутата Олександра Бобкова (ПР), повідомляє "Остров".

"В їх підпорядкуванні знаходяться структури, які незаконно вилучають у нас печатки, вносять зміни в установчі та реєстраційні документи. Вони хочуть захопити майно у вигляді будівель і споруд автовокзалу, взяти перевезення і відтіснити підприємство, яке в даний час займається цим бізнесом", - заявила Бордюгова.

Крім того, вона зазначила, що керівництво "ДОПАС" піддається залякуванню і погрозам.

"Деяких директорів вже побили біля центру зайнятості, зараз там працює міліція, яку ми змушені були викликати. Приїжджають люди від Білогородського з битами. У нас є свідки", - заявила директор "ДОПАС".

Також вона зазначила, що в разі продовження рейдерської атаки до Нового року діяльність компанії буде припинена, що призведе до того, що багато громадян не зможуть потрапити до свята додому.

Нардеп Олександр Бобков вже спростував інформацію про свою причетність до рейдерського захоплення, також він заявив, що має намір подати в суд на осіб, які розповсюджують у відношенні нього неправдиву інформацію, повідомляють "Новости Донбасса".

"Я ніякого відношення до цього не маю, але зобов'язуюсь подати в суд і притягати до відповідальності тих, хто це озвучив. Я буду судитися, і при чому безкомпромісно", - заявив пан Бобков.

Нардеп підкреслив, що він не має ні найменшого поняття про причини залучення його імені в події навколо ТОВ "ДОПАС".

У Донецькій ОДА заявили, що жодних офіційних звернень до облдержадміністрації з боку керівників автостанції не надходило.

ТОВ "ДОПАС" контролює 40 автостанцій та 9 віддалених пунктів продажу квитків у 49 містах Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку 2 години не працювали автовокзали через рейдерську атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути