четвер, 26 липня 2012 14:15

В центрі Дніпропетровська "Мерседес" перевернув "Жигулі" і збив трьох пішоходів
6

Водій «сімки» повертав з Комсомольскої вгору на Сєрова
Фото: Фото: 34.ua
Водій іномарки, коли тікав з місця аварії, збив кількох пішоходів
В аварії травмуваних відвезли до лікарні

Близько 10 ранку практично в самому центрі Дніпропетровська сталася резонансна ДТП - на перетині вулиць Комсомольської і Сєрова "Мерседес" врізався у "Жигулі" 2107. Свідки того, що сталося стверджують, що водій "сімки" повертав з Комсомольскої вгору на Сєрова, коли в його автомобіль на швидкості влетіла іномарка. Від удару "Жигулі" перевернуло на дах, пише Сегодня.

Подальші події шокували свідків ще більше - водій "Мерседеса" з номерами "4700" (за словами очевидців) навіть не спромігся вийти з авто, а замість цього натиснув на педаль газу і, спішно тікаючи з місця ДТП, збив трьох пішоходів, які стояли на переході. Випадкові перехожі кинулися допомагати потерпілим і викликати аварійні служби. Вже буквально через десять хвилин на місці НП були карети "швидкої", співробітники ДАІ та рятувальники МНС.

За словами очевидців, водієві "Жигулі" дуже повезло, на загальний подив, він відбувся декількома подряпинами обличчя. А от двох його пасажирів терміново відвезли "швидкі". За попередньою інформацією, збиті пішоходи (три жінки) отримали садна.

Що ж до автомобіля-втікача, то незабаром його виявили недалеко розташованих від місця аварії дворах. Правда, водія в ньому не було. Пошуки винуватця ДТП зараз тривають.

 

Зараз ви читаєте новину «В центрі Дніпропетровська "Мерседес" перевернув "Жигулі" і збив трьох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути