четвер, 26 грудня 2013 15:34

У центрі Києва викрали чоловіка, міліція шукає свідків події

У центрі Києва викрали чоловіка, міліція шукає свідків події
Фото: karpatskijobjektiv.com

В мережі Інтернет поширюють інформацію, що сьогодні, 26 грудня, близько 12.30 на бульварі Лесі Українки біля центру "Парус" викрали чоловіка. На місце події виїхала оперативна група міліції. Про це Gazeta.ua розповіла прес-офіцер Печерського РУВС Наталія Стеценко.

Як йдеться у повідомленнях із соцмереж, троє невідомих побили чоловіка, одягли наручники, затягнули до білої іномарки та повезли в невідомому напрямку. Викрадений кричав, що це не міліція та просив про допомогу.

"Білий автомобіль 509-57 ре. (Або 509-56 ре). Машина довго повзла в тягучці, хитаючись, ймовірно, хлопця продовжували бити", - написав на сторінці у Фейсбук "свободівець" Олександр Аронець.

У столичній міліції кажуть, що на місце події виїхали правоохоронці. "Повідомлення надійшло по спецлінії "102", виїхала оперативна група, яка зараз працює на місці. Поки розшукують свідків події", - зазначила прес-офіцер Наталія Стеценко.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва викрали чоловіка, міліція шукає свідків події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути