четвер, 26 грудня 2013 14:16

На ринку Рівного на очах у перехожих викрали підприємця

На ринку Рівного на очах у перехожих викрали підприємця
Фото бізнесмена з його сторінки в Однокласниках

Уже третю добу поспіль міліціонери намагаються розшукати 44-річного рівнянина Етбара Гусейнова, якого посеред білого дня викрала група бандитів. Чоловіка схопили, кинули в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку. Про його подальшу долю родичі нічого не знають.

Етбар Гусейнов – один із підприємців на міському ринку у Рівному, його родина торгує м'ясом. Зухвале викрадення сталося близько 17-ої години у вівторок, 24 грудня. Свідками були кілька перехожих, які й звернулися до правоохоронців із повідомленням про викрадення людини.

За словами очевидців, бізнесмен приїхав до свого офісу на автомобілі "Тойота Прадо". Раптом якісь чоловіки витягли його босого на вулицю і почали тягти до світлого легковика "ВАЗ" - вірогідно, що це була "дев'ятка".

Гусейнов щосили опирався, однак викрадачам все таки вдалося заштовхати його до багажника своєї автівки. Після цього невідомі хутко рушили з місця і зникли. "Тойота" підприємця так і залишилася стояти біля його офісу на ринку.

"В області на всіх дорогах введено операцію "Перехоплення", перевіряємо усі автомобілі, які схожі за описом. Однак поки що результатів немає. Хіба що із понад 400 перевірених світлих автомобілів у 250 випадках виявили інші порушення, - каже керівник прес-центру обласного управління міліції Тамара Лисенко. – За фактом незаконного позбавлення волі або викрадення людини уже відкрито кримінальне провадження. Наразі відпрацьовуємо кілька версій, одна з них – бізнесові інтереси. Усіх свідків викрадення Етбара Гусейнова або тих, хто знає його місцезнаходження, просимо телефонувати на номер "102".

Зараз ви читаєте новину «На ринку Рівного на очах у перехожих викрали підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути