середа, 03 квітня 2013 22:12

В автобуса № 73 на Московському мосту відмовили гальма - пасажирка

В автобуса № 73 на Московському мосту відмовили гальма - пасажирка
Фото: скріншот з videoprobki.ua

22-річна Олена Бєлкіна - пасажирка автобусу № 73, який сьогодні увечері потрапив у ДТП на Московському мосту у Києві. Каже, що салон був заповнений наполовину. Більшість пасажирів сиділи.

"Я не могла бачити водія, оскільки стояла біля останніх дверей. Не думаю, що він заснув. Біля зупинки "Парк Дружби Народів" нас підкинуло, немов ми наїхали на щось, навіть почувся звук хлопку. Мені здалося, що лопнуло колесо. Але у результаті сама подальша траєкторія руху автобуса давала зрозуміти, що відмовили гальма і водій не в силах контролювати швидкість", - розказує дівчина.

За її словами, скло розбилося від удару об відбійник.

"Поряд зі мною знаходилася жінка, вона дуже постраждала - розітнула лоб і почалася сильна кровотеча. Нас кидало з одного боку в інший і її кров бризками попала на мене. Я закривала своє обличчя рукою, тому воно не постраждало. Лише долоні. Потім ми впали і ця жінка знепритомніла", - ділиться подробицями Олена.

ВІДЕО: На Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою

Вона не бачила, вилетів хтось на дорогу чи ні.

"Не виключено, адже я сама ледве там не виявилася, але трималася за поручень. Нічого стверджувати не можу. Я ухилялася від скла, тому не бачила, що творилося з боку дверей, - уточнює киянка. - Як тільки ми врізалися у відбійник, двері були повністю вибиті. Автобус зупинився і почав диміти. Біля мене лежала та скривавлена жінка, без свідомості. Я побачила, як з середніх дверей вискочив чоловік і почав спускатися по горі, пригинаючись, немов транспорт вибухне. Я швидко піднялася зі сходів, на яких лежала, щоб звільнити місце для людей, які намагалися надати допомогу тій жінці".

Олена сама покинула автобус і відійшла вбік.

"Правда, я нічого не чула, оскільки у мене тимчасово пропав слух. Можливо, в салоні і знаходилися діти, але я бачила чоловіків, що лише вийшли з нього, і жінок. Всі були в паніці, багато хто плакав. Але коли я востаннє поглянула на місце події - всі знаходилися в свідомості, навіть та жінка", - згадує Олена.

"До мене підійшла дівчина з кульками, вона дістала з них газету і постелила на сходинку (на схилі гори), щоб я сіла, потім вона знайшла серветки і витерла мені лице і руки. Попереду зупинилися багато легкових машин і один з водіїв підійшов до мене і запропонував доставити мене в лікарню або додому. Я запросила ту дівчину з нами", - додала Олена.

Зараз ви читаєте новину «В автобуса № 73 на Московському мосту відмовили гальма - пасажирка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути