вівторок, 13 вересня 2011 19:16

В Аргентині зіштовхнулись два потяги, постраждали 170 осіб

Щонайменше семеро людей загинули і близько ста отримали поранення в результаті залізничної аварії в передмісті Буенос-Айреса, передає CNN з посиланням на місцеві ЗМІ.

За деякими даними постраждалих більше 170.

Аварія сталася в ранковий час пік, близько 07:00 години за місцевим часом (13:00 за Києвом). За попередніми даними, в ранковий час пік автобус виїхав на залізничний переїзд, де в нього врізалися два потяги. Один з потягів рухався і від сильного удару впав під укіс.

"На жаль, загинули шестеро людей, близько ста відправлені до лікарень", - цитують місцеві ЗМІ представника рятувальних служб Омара Браво.

Як повідомляють медики, семеро постраждалих у важкому стані.

Це не перший випадок зіткнення пасажирських поїздів в Аргентині цього року. У лютому в результаті помилки машиніста, який проїхав на червоне світло, зіткнулися два потяги: загинули чотири людини, близько 100 отримали поранення. Ще одне ДТП сталося в квітні. Тоді в результаті зіткнення двох поїздів отримали поранення різного ступеня тяжкості близько 70 осіб.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині зіштовхнулись два потяги, постраждали 170 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути