вівторок, 24 січня 2012 21:57

В аеропорту "Домодєдово" шукають вибухівку

В аеропорту "Домодєдово" шукають вибухівку

Співробітники московської поліції проводять перевірку будівлі аеропорту "Домодєдово" після дзвінка невідомого про вибухи, які нібито готуються. Про це повідомила начальник прес-служби управління на транспорті МВС Росії по ЦФО Тетяна Бондарєва.

За її словами, ввечері у вівторок, 24 січня, у поліцію надійшов дзвінок від невідомого, який повідомив, що о 21:00 мск (19:00 за Києвом) на стоянці аеропорту "Домодєдово" послідовно відбудуться три вибухи. Дзвінок було зроблено з таксофону з вулиці Новослобідська. Наразі там працюють оперативники.

Евакуація в аеропорту не проводилася. Попередня перевірка території аеропорту "Домодєдово", а також прилеглих до аеропорту будівель і автомобільної стоянки не дала ніяких результатів.

"Кінологи зі службовими собаками провели огляд всередині аеропорту "Домодєдово". За попередньою інформацією, жодних підозрілих речей, забутого багажу не знайдено", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Однак обстеження триває. Співробітники правоохоронних органів зі службовими собаками перевіряють абсолютно всі приміщення московського аеропорту "Домодєдово", включаючи прилеглі будівлі та стоянки автомобільного транспорту.

"Після отримання оперативної інформації проводиться комплекс оперативних заходів, спрямованих на антитерористичну захищеність об'єкта. Це звичайна процедура", - повідомив співрозмовник.

За словами співрозмовника, загроза вибуху найімовірніше виявиться помилковою.

Нагадаємо, рівно рік тому в міжнародному терміналі аеропорту "Домодєдово" стався теракт. Терорист-смертник, що знаходився в натовпі, привів у дію начинений металевими вражаючими елементами вибуховий пристрій. Загинули 37 людей.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту "Домодєдово" шукають вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути