пʼятниця, 08 червня 2012 09:38

Українські СІЗО готові зустріти гостей Євро-2012

Українські СІЗО готові зустріти гостей Євро-2012
Тюремники кажуть, що всі камери відповідають певним нормам. Фото: ayverso.at.ua

Камери слідчих ізоляторів у приймаючих Євро-2012 українських містах, призначені для іноземних правопорушників, відповідають європейським нормам. Про це заявив полковник внутрішньої служби Олександр Кислов, повідомляють у Державній пенітенціарної службі, пише ТСН.

"Всі камери, призначені для утримання правопорушників (іноземних громадян) у зазначених слідчих ізоляторах, відповідають певним нормам", - сказав Кислов.

Такі висновки він зробив після перевірки Донецького, Київського, Львівського і Харківського СІЗО.

Загальна кількість підготовлених камер - 29 для утримання 193 затриманих: в Донецькому СІЗО - 8 камер на 48 осіб, у Київському - 8 камер на 72 чол., У Львівському - 8 камер на 47 чол. і в Харківському СІЗО - 5 камер на 26 чол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На медиків запорізького СІЗО завели справу через смерть арештанта

В рамках підготовки установ виконання покарань до Євро-2012 реконструйовані камери в слідчих ізоляторах Донецької, Київської, Львівської та Харківської областей для належного утримання ув'язнених і засуджених у відповідності з європейськими нормами.

Крім того, завершено будівництво режимного корпусу на 180 місць в Київському СІЗО; придбано п'ять спеціальних автомобілів типу "АЗ".

"Всі заплановані заходи з підготовки сил і засобів установ виконання покарань пенітенціарної служби до забезпечення безпеки під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу ... виконані на 95%", - наголошується в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Українські СІЗО готові зустріти гостей Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути