середа, 17 липня 2013 20:10

Вбивця двох одеських бізнесменів засуджений до довічного ув'язнення

Вбивця двох одеських бізнесменів засуджений до довічного ув'язнення
Фото: news.vdv-s.ru

До довічного ув'язнення з конфіскацією майна засуджено жителя Великоолександрівського району Херсонської області, який в червні 2012 року розстріляв двох одеських бізнесменів і забрав у них 700 тис грн.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю УМВС України в Херсонській області в середу, саме гроші, які везли загиблі для закупівлі насіння соняшнику, стали причиною цього жорстокого злочину.

"Після заяви родичів про зникнення чоловіків на їх пошуки ми задіяли весь особовий склад Великоолександрівського райвідділу міліції, працівників Управління карного розшуку та дільничних інспекторів міліції", - зазначив начальник УМВС України в Херсонській області Валерій Литвин.

Близько 150 міліціонерів у перевіряли десятки полів і лісопосадок, розшукуючи автомобіль, на якому пересувалися зниклі люди. Автомобіль знайшли тільки до вечора, в салоні міліціонери виявили тіла зниклих з вогнепальними пораненнями голови.

У той же час був затриманий підозрюваний - 27-річний місцевий житель. Хоч він і заперечував свою причетність до зникнення людей, але неспростовні докази були не на його користь. Експерти виявили відбитки його пальців на автомобілі одеситів.

Підозрюваний ретельно готувався до скоєння злочину, а схему взяв з фільмів і різних Інтернет-ресурсів.

Як з'ясувалося, він раніше працював зі своїми жертвами і на цей раз напросився їхати з ними, щоб нібито вказати дорогу в село, де повинні були продавати насіння. Біля лісопосадки зловмисник розстріляв з рушниці своїх жертв, забрав їхні гроші, речі викинув, зброю закопав, а машину сховав у кущах серед полів.

Зловмисника протестували на поліграфі. На питання, що стосуються його причетності до подвійного вбивства, він брехав. Міліціонери провели близько 30 експертиз, щоб довести причетність чоловіка до вбивств.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця двох одеських бізнесменів засуджений до довічного ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути