вівторок, 13 грудня 2016 18:31

У зникненні сина батько підозрює дружину

У зникненні сина батько підозрює дружину
ФОТО з родинного архіву

В місті Корсунь-Шевченківський на Черкащині зник 8-річний Ілля Керекеза. Вранці батько привіз його до школи №1. Але на уроках хлопчика не було. Додому він також не повернувся.

"Вранці вийшли з дому. Іллюша забув мобільний телефон, я порадив не вертатися. Сіли в машину до знайомого і підвезли сина до школи. Я побачив, що він пішов по східцях до дверей і поїхав на роботу. О пів на п'яту вечора дзвонить старший син Коля й каже, що Іллюша не прийшов додому. Я пішов у школу. Там дізнався, що син не був на уроках. Один учень бачив його біля кіоску, де продають пиріжки. Неподалік крутилася якась жінка. Продавщиця теж це пригадує. Обоє, нібито, пішли в сторону парку до річки. За описом, жінка схожа на мою дружину. Вона гуляща, випиває, по тижню не буває дома. Коли отримає дитячі гроші на найменшого сина Ігорька, може гайнути і в Київ. Колись уже було, що без попередження забрала тоді ще 3-річного Іллюшу і їздила з ним в село біля Корсуня. Знайшли її з дитиною через днів три. Цього разу ми їх там не було. Я хвилююся за дитину, бо на вулиці мороз. Прошу людей, можливо, хтось десь бачив мого сина, подзвонити мені", - розповів Cazetа.ua батько Юрій Керекеза.

ЧАТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер скоїв самогубство, сповістивши про це у Вконтакте

Прикмети Іллі: близько 130 см на зріст, виглядає на 9 років, був одягнений в чорну довгувату куртку з капюшоном, темно-сині теплі штани, чорні черевики з прошитою підошвою, в'язану синьо-чорну шапку з трьома "бумбонами". Мав рюкзак зеленого кольору із зображенням черепашок нінзя.

Контакти Юрія Керекези (батько) – 068 459 51 20.

32-річний Микола Барчук із села Карпилівка Рівненського району зник безвісти. Чоловік пішов до своєї дівчини 8 листопада. Додому не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «У зникненні сина батько підозрює дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути