пʼятниця, 22 червня 2012 14:38

У Запоріжжі горів супермаркет "Сільпо": полум'я було 10-метрової висоти

У Запоріжжі горів супермаркет "Сільпо": полум'я було 10-метрової висоти
Причина та збитки від пожежі встановлюються

21 червня о 21:37 у супермаркеті "Сільпо" на вулиці Задніпровській в Хортицькому районі Запоріжжя виникла пожежа. У складському приміщені горіли дерев'яні піддони, дві холодильні камери, пластиковий сміттєвий бак та обшивка стін на площі 75 кв. м.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Повідомлення до служби порятунку "101" надійшло від випадкових перехожих. До місця події за підвищеним номером виклику прибуло 8 одиниць техніки та 32 рятувальники. До моменту приїзду підрозділів МНС 28 працівників магазину вивели на свіже повітря 194 відвідувачів.

Складність ліквідації займання полягала в тому, що об'єктовий гідрант виявився несправним. Через це подача води здійснювалась від сусідніх будівель, воду доводилося постійно підвозити.

Вогонь із складського приміщення перекинувся на пусту тару, яка знаходилася на подвір'ї магазину. Висока температура призвела до займання холодильних камер, які стояли у супермаркеті.

"Пожежники подали один ствол на гасіння пожежі, а два – на охолодження торгівельної зали та даху будівлі. Вже через 20 хвилин загоряння було локалізоване. Ще близько 2 годин вогнеборці проводили розборку та проливку конструкцій, щоб не допустити повторного займання", - зазначили у міністерстві.

Жертв та травмованих немає. За фактом події фахівці ГУ Держтехногенбезпеки області та правоохоронні органи проводять розслідування. Причина та збитки встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі горів супермаркет "Сільпо": полум'я було 10-метрової висоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути