неділя, 10 серпня 2014 09:24

У терористів паніка: Гіркін поставив ультиматум своїм замовникам - прес-центр АТО

У терористів паніка: Гіркін поставив ультиматум своїм замовникам - прес-центр АТО
Ігор Гіркін. Фото: www.informator.su

За ніч, сили АТО продовжували наступальні дії скеровані на звуження кільця навколо Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбук.

"Було нанесено ряд вогневих ударів по опорним пунктам противника. В результаті знищено велику кількість техніки та живої сили терористів. В лавах терористів відзначається паніка та хаос. Знову спостерігаються масові випадки дезертирства", -йдеться у повідомленні.

"Як стало відомо з достовірних джерел, керівник бандитського угрупування "Стрілок" (Гіркін) поставив ультиматум керівництву східної держави – якщо не буде надана допомога, то він вимушений буде відступити від міста Антрацит. А також погрожує своїм замовникам втечею з України", - повідомляють у прес-службі.

Також зазначається, що за даними розвідки керівництвом сусідньої держави дано вказівки спецпідрозділам ФСБ про знищення керівників ЛНР та ДНР.

"У терористів є лише один вихід аби врятувати своє життя – здатись, та предстати перед судом за свої злочини. Разом з тим продовжились обстріли позицій сил АТО. З мінометів та гармат було обстріляно чотири позиції, що знаходяться поблизу населених пунктів Макарове, Нижня Ольховка, Городище, Мар'їнка. Трудовской. Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території РФ. в районі населених пунктів Іл'їнка, Міусинськ, Петрівське", - йдеться у звіті прес-центру.

Зараз ви читаєте новину «У терористів паніка: Гіркін поставив ультиматум своїм замовникам - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути