пʼятниця, 17 липня 2015 01:19

У Теннесі чоловік обстріляв центр резерву ВМС: п'ятеро вбитих

У Теннесі чоловік обстріляв центр резерву ВМС: п'ятеро вбитих
cbsnews.com

Центр військово-морського резерву США в місті Чаттануга (штат Теннесі) був обстріляний невідомими в четвер удень. При цьому постраждав, щонайменше, один правоохоронець.

Про це повідомляє центральний американський телеканал CNN.

"ВМФ США підтвердив повідомленням у твіттері в четвер, що мав місце обстріл Центру військово-морського резерву, розташованого поблизу траси Амнікола в місті Чаттануга, штат Теннессі. У ВМФ також зазначили, що йде розслідування стрілянини в іншій будівлі військово-морського флоту в місті", - зазначає телеканал.

Місцеве телебачення транслює кадри з простріленими скляними дверима будівлі, де видно близько трьох десятків кульових отворів.

Як зазначив журналістам мер міста Енді Берке, один офіцер постраждав під час стрілянини. При цьому він не уточнив щодо стану здоров'я пораненого.

"Невідомий відкрив стрілянину у військових. Всього в результаті нападу вбито четверо морських піхотинців. Всі четверо були застрелені одним нападником. Він був застрелений поліцією, але при цьому встиг поранити одного з поліцейських", - повідомила поліція американського штату Теннессі, передає "BBC".

Представники ФБР, що розслідують цей напад заявили, що поки не знають, які були мотиви злочину.

За останніми даними, бійню в комплексі будівель ВМС США в Чаттануга влаштував виходець із Близького Сходу. Як стало відомо телекомпанії CBS, підозрюваного в стрілянині звуть Мухаммед Юсеф Абдулазіз. Про це журналістам розповіли відразу два джерела у правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «У Теннесі чоловік обстріляв центр резерву ВМС: п'ятеро вбитих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути