понеділок, 14 січня 2013 23:58

У Сумах засудили чотирьох націоналістів через трафарети із зображення Януковича

У Сумах засудили чотирьох націоналістів через трафарети із зображення Януковича

14 січня Зарічний районний суд міста Суми засудив до позбавлення волі на різні терміни чотирьох місцевих націоналістів, яких звинувачують у підпалі гуртожитку та малюванні трафаретів з зображенням схожим на Президента Віктора Януковича з простреленою головою.

Про це повідомили представники руху "Автономний Опір".

Згідно з кримінальною справою, порушеною за ст. 296, ч. 2 ("Хуліганство, зчинене групою осіб") суддя Шершак Микола Іванович виніс такі вироки: Писарцов Михайло та Данілов Дмитро отримали 2 роки позбавлення волі, Ганненко Ігор – 1,8 роки позбавлення волі, Ніканенко Володимир – 1 рік трудової колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі невідомий "стріляв у Януковича"

"Зараз антинародна влада кинула всі свої репресивні інститути на знищення усіх незгодних із бандитським режимом Януковича. Акції, які приписали обвинуваченим, міліціянти вирішили звалити на політично активну молодь, яка виступала проти свавілля держави, - розказали автономні націоналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині ледь встигають змивати Януковича з простріленою головою

– Декого з затриманих жорстоко катували, змушуючи зізнатись у злочинах. Слідчі просили не афішувати цю справу, обіцяючи, що обвинувачені відбудуться лише умовними покараннями. Але вислів - "Ніколи не вір міліціонеру" справдився, - їх надурили і зробили все з точністю до навпаки".

"Цей випадок – акт політичних репресій, спроба знищити протестний антисистемний рух. Зараз СБУ та МВС репресують націоналістів у Львові. Тоталітаризм системи дійшов до абсурду, коли людей садять всього лише за трафарети на стінах. Сьогодні кожна адекватна людина ненавидить Януковича та його прихвостнів і лише за це сьогодні можуть посадити. Кожного. Народ покірно терпить та мовчить і голосує на "виборах", і, користуючись такими рабськими тенденціями, нашу країну щодня перетворюють у все більш тоталітарну, авторитарну та репресивну антилюдську державу", - додали автономи.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах засудили чотирьох націоналістів через трафарети із зображення Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути