пʼятниця, 14 лютого 2014 13:27

У Сумах "ворожки" підстерегли жінку біля лікарні і зняли "порчу" за 80 тис. грн

У Сумах "ворожки" підстерегли жінку біля лікарні і зняли "порчу" за 80 тис. грн
Фото: kpravda.com

Дві невідомі жінки серед білого дня взялися знімати порчу з 27-річної сумчанки та членів її родини. В результаті "магічного" ритуалу молода сім'я втратили грошей і цінностей на суму щонайменше вісімдесят тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС в Сумській області.

До чергової частини сумської міліції звернулась молода жінка та повідомила, що кілька годин тому стала жертвою шахраїв. Щойно молода мама разом з дитиною вийшла з приміщення дитячої лікарні, як на вулиці до неї підійшла жінка у літах та, запитавши час, раптом повідомила, що її сім'я у великій небезпеці. "Дитина у тебе хворіє тому, що чоловік тобі з іншою зраджує! І тобі пороблено через заздрість і гроші. Та я знаю, як допомогти. Я порчу з вас зніму…".

В цей момент до співбесідниць підійшла ще одна молода особа, як потім з'ясувалось, спільниця шахрайки, і почала переконувати молоду маму в тому, що ворожка дійсно допоможе. Старша шахрайка заявила, що обом пороблено на гроші, і їх потрібно очистити від зла, та взяла з рук своєї спільниці нібито принесені нею гроші та ювелірні вироби. Потім зловмисниця наказала майбутній жертві та своїй спільниці купити по три курячих яйця, носові хусточки, пакетики і по кілька коробок сірників.

Після того, як жінки написали свої ініціали на яйцях, старша шахрайка поклала їх у пакети та, пробурмотівши якісь слова, розбила об стіну будинку.

Побачивши, що жертва повністю підпала під її вплив, нарешті змусила молоду маму з дитиною сходити додому, зібрати у вузлик всі гроші та цінності, а це п'ять тисяч доларів, двадцять дев'ять тисяч гривень, шість золотих каблучок та ланцюжок з хрестиком, і наказала своїй спільниці та жертві розійтися в різні боки, зупиняючись на кожному перехресті та спалюючи по коробці сірників.

Ворожка ж пообіцяла, що залишиться на місці, і буде виконувати магічний обряд очищення. Коли ж молода жінка, обійшовши коло, повернулася на місце, де залишила "благодійницю" зі своїми грошима, тієї вже не було й сліду.

Зрозумівши, що її одурили, 27-річна сумчанка звернулася до міліції.

Правоохоронці обласного центру відкрили кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України "Шахрайство", та ведуть розшук зловмисниць.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах "ворожки" підстерегли жінку біля лікарні і зняли "порчу" за 80 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути