субота, 22 червня 2013 09:33

У Сумах автомобіль "Audi" на швидкості збив зупинку та влетів у магазин, 2 загиблих
6

Фото: Фото: Данкор

Вчора, у самому центрі Сум, на вулиці Харківській, автомобіль "Audi A6" на шаленій швидкості врізався в магазин, збив зупинку громадського транспорту та вбив двох людей.

За словами правоохоронців, які прибули на місце пригоди, водій гнав зі швидкістю 120-140 км/год, передає ТСН.

Від сили удару магазин рознесло на шматки, а автомобіль рикошетом відкинуло на зупинку громадського транспорту. У результаті, крім двох загиблих, одна людина потрапила в лікарню у тяжкому стані. В авто перебувало двоє людей. Один із них втік із місця пригоди. За попередніми даними це був водій.

Другому не дали втекти свідки ДТП. Спочатку вони його затримали, а потім не дали забрати на невідомому "бобіку", який приїхав за ним.

За словами правоохоронців другий підозрюваний був у стані алкогольного сп'яніння. Приблизно за 10 хвилин до трагедії на паралельній вулиці трапилося ДТП за участю цієї ж машини. Після нього водій-вбивця і помчав на зупинку.

Крім того, за два тижні до ДТП у магазин, який рознесло на шматки, врізався комунальний автобус. Тоді його підрізало невідоме авто. Через це магазин закрили на ремонт. Тим самим, запобігши більшій кількості постраждалих від жахливої аварії.

/media/video/503604/1_503604.mp4

Зараз відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричив загибель кількох осіб", за що передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах автомобіль "Audi" на швидкості збив зупинку та влетів у магазин, 2 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути