понеділок, 09 січня 2017 13:25

У страшному ДТП водій згорів у Range Rover, пасажирку викинуло з авто

У ДТП на Хмельниччині загинуло двоє молодих людей. Пасажирку від зіткнення з деревом викинуло крізь лобове скло. Водій згорів у авто. Трагедія сталася на дорозі місцевого значення у ніч на 8 січня.

 

Про це повідомили у головному управлінні національної поліції в Хмельницькій області.

"У Білогірському районі неподалік села Погорільці злетів у кювет та зайнявся автомобіль, - розповідає начальник сектору комунікацій ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега 38 років. - В результаті аварії загинуло двоє людей. Дівчину від потужного удару викинуло з авто. Молодий чоловік згорів разом із машиною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода спричинала шокуючу кількість аварій і жертв на автошляхах

За припущеннями правоохоронців, ДТП пригода сталася близько 3-ї години ночі 8 січня. Оскільки дорога малолюдна, то згорілий автомобіль у кюветі водії помітили лише об 11-й ранку.

Як стало відомо, 26-річний чоловік та 20-річна дівчина у родичів святкували Різдво. Виїхали о другій годині ночі. Через ожеледицю автомобіль з'їхав з дороги у 2-метровий кювет, де зіткнувся з деревом. Від удару авто зайнялося. Машина з водієм вигоріла вщент. Її марку встановили лише після залучення фахівців криміналістичної лабораторії. Це був позашляховик "Range Rover".
Зараз ви читаєте новину «У страшному ДТП водій згорів у Range Rover, пасажирку викинуло з авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути