пʼятниця, 11 жовтня 2013 13:07

У столиці винуватець ДТП накинувся на медиків "швидкої" і даішників зі шматком труби
5

Фото: Фото: lb.ua

У четвер ввечері в Києві на Дарницькому мосту в результаті лобового зіткнення постраждало три людини.

Як розповіли очевидці події - водій мікроавтобуса Nissan рухався назустріч руху по Дарницькому мосту. Якимось чином він проїхав "проти шерсті" практично весь шляхопровід, наприкінці ж якого відбулося лобове зіткнення з Toyota Avensis.

На місце аварії прибуло кілька бригад "швидкої допомоги", а також рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Насилу діставши з понівеченої Toyota жінку-водія і її пасажира, лікарі госпіталізували їх з важкими травмами.

Водій же Nissan, за словами очевидців, поводився неадекватно. Відразу після зіткнення, чоловік, що сидів за кермом мікроавтобуса, вийшов зі свого розбитого авто, подивився на все, що він накоїв, потім закрився в машині і ліг на заднє сидіння. Після того як інспектори ДАІ і лікарі "швидкої допомоги" відкрили двері, водій кинувся на них з шматком труби.

Тільки після прибуття спеціальної медбригади водія вдалося заспокоїти і провести в машину "швидкої допомоги". Незабаром його також госпіталізували для обстеження. Як з'ясувалося, водій Nissan приїхав до Києва з Криму, щоб продати своє авто. Чи знаходився він під дією заборонених препаратів - належить з'ясувати слідчій групі.

Зараз ви читаєте новину «У столиці винуватець ДТП накинувся на медиків "швидкої" і даішників зі шматком труби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути