субота, 03 травня 2014 18:41

У Слов'янську взяли в заручники київського студента

Студента Київського національного авіаційного університету 18-річного Ігоря Отрю узяли в заручники в Слов'янську. Про це Gazeta.ua повідомила сім'я юнака.

 

Хлопець їхав на вихідні дні додому, в місто Красний Лиман. У Слов'янськ він прибув учора уранці, зійшов з потягу Київ-Луганськ.

Ігор Отря розраховував доїхати до рідного міста на електричці. Не дочекавшись електрички, він пішов гуляти по місту. У центрі Слов'янська студента схопили. Допитували 6 годин.
Сьогодні батьки хлопця прорвалися в Слов'янськ і зараз стоять під будівлею СБУ, де знаходяться терористи і полонені, благаючи віддати їм дитину.

- Його мама з батьком домагаються зустрічі з "мером" В'ячеславов Пономарьовим, вони сподіваються його умовити, щоб відпустили Ігоря. Готові заплатити викуп, але великих грошей у них немає. Батько Ігоря працює на залізниці. Сестрі сказали, що її дитину бачили на Майдані і що Ігор засвітився як "Правий сектор", але це помилка, - розповіла тітка юнака Наталія Кауліна.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську взяли в заручники київського студента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути