понеділок, 14 жовтня 2013 15:08

У Сімферополі пенсіонери палили і топтали прапори УПА
8

Фото: Фото: comments.ua

Низка політичних організацій в Сімферополі нечисленним складом помітингували проти УПА біля пам'ятника українському письменнику Тарасу Шевченку.

Представники одного із політрухів пробули біля пам'ятника приблизно 15 хвилин з антифашистськими плакатами, поступившись потім місцем настільки ж нечисленним проросійським колегам.

Основну частину мітингувальників складали люди пенсійного віку, які у супроводі козаків з плакатами, свічками і георгіївськими стрічками позували перед фото та відеокамерами.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Визнається день 14-го жовтня 1942 року днем постання УПА"

Після нетривалого скандування, мітингувальники почали палити фашистські транспаранти разом з червоно-чорним прапором УПА. Однак підпалити його козакам вдалося лише з четвертої спроби. Прапор, який так і не розгорівся, в підсумку просто затоптали.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на свято Покрови Пресвятої Богородиці запланований традиційний марш на честь Української повстанської армії, який проводить ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі пенсіонери палили і топтали прапори УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути