пʼятниця, 22 листопада 2013 05:00

У Рівному троє школярів обстріляли з пневматичної зброї маршрутку та школу

Сьогодні стало відомо, що правоохоронці вилучили в трьох 10-класників ЗОШ№19 Рівного пневматичний пістолет "Макарова". Хлопців підозрюють в обстрілі школи та маршрутки.

"Два тижні тому в мікрорайоні Ювілейний обласного центру невідомі вцілили в лобове скло маршрутки №51 з людьми. Пригода сталася на перехресті вулиць Соборна та Млинівська. Інший інцидент стався в загальноосвітній школі №19. Ввечері під час батьківських зборів. Невідомі обстріляли п'ять вікон класу, де проходило зібрання. На щастя, ніхто не постраждав. На місце події одразу ж прибули правоохоронці", - розповіли у Рівненському міськвідділі міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шостці п'яна мати забула 4-річну дочку на вокзалі

У міліції з'ясували, що стріляли з пневматичної зброї. Після опитування мешканців мікрорайону правоохоронці вийшли на слід трьох 10-класників цього ж навчального закладу. В одного з них вилучили пневматичний пістолет.

"Знайти хлопців допомогли свідки. Під час опитування мешканців "Ювілейного" дільничні натрапили на людей, які бачили, хто саме стріляв по вікнах школи. Міліціонери ще встановлюватимуть чи ці ж хлопці стріляли у маршрутки. Окрім того, з'ясовуватимуть, де неповнолітні взяли пістолет", - зазначила Надія Юрчук, прес-секретар Рівненського міськвідділу міліції.

Нагадаємо, що в березні на вулиці Соборній, 430-а в Рівному невідомий чоловік тричі вистрілив з пневматичної зброї в директора мережі магазинів "Маркет меблі", 50-річного Мирона Мочарного. Бізнесмена поранили в живіт та ліве стегно.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному троє школярів обстріляли з пневматичної зброї маршрутку та школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути