четвер, 03 січня 2013 15:08

У Рівненській області два ВАЗа зіткнулися лоб в лоб - 8 постраждалих
10

Фото: Фото: МНС

У середу, 2 січня, після обіду на автодорозі Городіще-Рівне-Старокостянтинів у селі Яринівка, Сарненського району в Рівненської автомобіль "ВAЗ-2105" на швидкості виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль "ВАЗ-2101". Обидвох водіїв і 6 пассажирів госпіталізували.

"ДТП сталося о 14.50. За попередніми даними, 23-річний водій легковика " ВAЗ-2105 " не вибрав безпечну швидкість руху і не впорався  з управлінням. Він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем, який рухався йому назустріч", - розповідає Руслан Панасюк , інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

У пригоді постраждали вісім чоловік. Імовірно причиною ДТП був житель Сарненського району. Він їхав зі сторони райцентру Дубровиця до Сарн. У нього діагностували струс головного мозку і розсічену рану лівої скроні. Травмувалися також двоє пасажирів цього авто. У 74-річної жінки виявили забій головного мозку важкого ступеня. У несвідомому стані її госпіталізували вреанімацію Сарненської районної лікарні. 41-річна пасажирка із забоєм коісток тазу і переломом правої гомілки "швидка" доставила у травматологію.

"У іншому автомобілі постраждали п'ятеро людей. За кермом був 39-річний житель Сарн. У нього закрита черепно-мозкова травма і розсічені рани лівої брови і кістки руки. Чоловіка госпіталізували у травматологію Сарненської райлікарні", - додають в обласній ДАІ.

У 64-річної пасажирки "ВАЗ-2101" діагностували закритий перелом лівого стегна і лівого передпліччя. Постраждали в ДТП також і двоє дітей водія - 16-річна дівчинка і 11-річний хлопчик. Їх з закритими черепно-мозковими травмами та струсом мозку госпіталізували у травматологію районної лікарні. Ще одна 41-річна постраждала з "ВАЗ-2101", імовірно дружина водія, з політравмами була доставлена також у цей медичний заклад.

Нагадаємо, в цей же день у ДТП на Рівненщині загинули чотири людиниа. Но автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Дубрівка Дубенського району автомобіль "Санг Йонг" влетів у відбійник і перекинувся. Пасажирка та її 14-річний син загинули. У пригоді на трасі Київ-Ковель загинули 54-річний чоловік і 41-річна жінка. Вони розбилися на "BMW". Автомобіль на швидкості вилетів у кювет і врізався в сосну.

Зараз ви читаєте новину «У Рівненській області два ВАЗа зіткнулися лоб в лоб - 8 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути