вівторок, 27 вересня 2011 10:50

У Польщі розбився автобус з українськими заробітчанами

Мікроавтобус, що перевозив українців, потрапив в ДТП у польському селі Дорогуськ в українсько-польському прикордонному автомобільному переході "Ягодин-Дорогуськ". В результаті аварії двоє громадян України загинули на місці аварії, а ще двох пасажирок у важкому стані відвезли до лікарні в місто Хелм.

Трагічна аварія сталася в ніч з неділі на понеділок. Мікроавтобус, в якому українські заробітчани поверталися додому, врізався у вантажівку на автомобільній дорозі в напрямку прикордонного переходу. До кордону залишалося близько одного кілометра.

За словами очевидців, мікроавтобус після зіткнення з причепом вантажівки перетворився на купу заліза.

"Автобус, за кермом якого був 30-річний водій, влетів в нерухомий TIR (міжнародне позначення вантажівок - ред.). Водій був тверезий. Причини ДТП встановлюються", - заявила представник поліції в Хелмі Єва Чиж.

"Водій мікроавтобуса отримав незначні травми", - додала Чиж.

Через аварію основну дорогу на кордон було перекрито на кілька годин. Тому легкові автомобілі були змушені добиратися на прикордонний перехід об'їзними шляхами.

А от для вантажівок об'їзна дорога організована не була, тому черга на кордон, за даними місцевої поліції, виросла приблизно на один кілометр.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі розбився автобус з українськими заробітчанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути