вівторок, 19 червня 2012 13:30

У Польщі безслідно зник фанат з Ірландії

У Польщі безслідно зник фанат з Ірландії
Футбольні фани з Ірландії не можуть знайти друга. Фото: vneigry.com

У Польщі поліція шукає 21-річного фаната з Ірландії Джеймса Нолана, який зник недалеко від Старого ринку в місті Бидгощ.

Близько першої ночі з суботи на неділю Нолан відлучився від групи і не повернувся в готель. Також він не контактував з колегами, пише polskieradio.pl.

"Про зникнення 21-річного хлопця повідомили його друзі в неділю близько 17 години. З того часу поліцейські весь час працюють над пошуком цієї людини. Шукали в лікарнях та інших медичних установах. Інформація з фотографією була надіслана всім патрулям міста, а також фірмам таксі", – заявив у понеділок Мачєй Дашкєвіч, старший капітан поліції міста Бидгощ.

Джеймс Нолан походить з Блессінгтона, що в Ірландії. В Бидгощі зупинився в готелі Osiedlе Lesnе. За даними поліції він худощавий, має близько 160 сантиметрів зросту, темне волосся і блакитні очі. На момент зникнення був одягнений у сині джинси, сірі туфлі, білу сорочку з короткими рукавами і надписом "Чак Норріс".

Повідомлення про зникнення було розміщене на сайті місцевої поліції . Плакати про зникнення уболівальника повісили в Познані, де пройшов матч Ірландія - Італія. Консульство Ірландії в Познані видало двомовні листівки з описом і фотографією.

 

Зараз ви читаєте новину «У Польщі безслідно зник фанат з Ірландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути