середа, 05 червня 2013 10:37

У Москві горіло метро, багато постраждалих

У Москві горіло метро, багато постраждалих
Фото: Moscow-Live.ru

У середу вранці на станції метро "Мисливський ряд" московського метро сталося задимлення; поліція і рятувальники евакуювали зі станції метро "Мисливський ряд" і "Бібліотека імені Леніна" близько 4,5 тисяч осіб.

МНС РФ офіційно підтверджує інформацію про 12-х постраждалих в результаті пожежі, що виникла вранці в середу в московському метро.

"Станом на 9:45 мск за меддопомогою звернулося дванадцять осіб, у тому числі один пасажир був госпіталізований", - повідомили у Національному центрі управління в кризових ситуаціях МНС РФ.

Разом з тим раніше у столичному главку МНС офіційно повідомили, що госпіталізовані дві людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежа на Донеччині знищила ремонтний цех

У той же час джерело в медичних колах столиці повідомило, що за медичною допомогою після пожежі в метро звернулися п'ятнадцять людей.

"За попередніми даними, за допомогою до лікарів в результаті пожежі звернулися 15 осіб, двоє з них діти", - йдеться у повідомленні.

Біля станції метро "Мисливський ряд" стоїть велика кількість карет "швидкої допомоги", періодично до них підводять людей рятувальники, поліція і співробітники служби безпеки метрополітену.

Деякі люди, виходячи зі станції, підходять до працюючого пожежного гідранта і вмиваються, а також змивають бруд з одягу та речей.

Займання сталося на перегоні між станціями, довелося зупинити поїзд. Через деякий час склад був виведений на станцію "Бібліотека ім.Леніна", з нього також евакуювали пасажирів. Спочатку поліцейські заявили, що, за попередніми даними, причиною загоряння стала несправність у самому складі. Проте пізніше в департаменті транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури міста уточнили, що причина затримки - загоряння кабелю на коліях. Цю ж версію підтвердили і в МНС: за даними, рятувальників, кабель горів у перегоні між станцією "Охотний ряд" і "Бібліотека імені Леніна". До 9:05 мск загоряння було ліквідоване.

Зараз ви читаєте новину «У Москві горіло метро, багато постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути